Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. Livrarea produselor se va face de catre curieri (Cargus), iar plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata cu cardul bancar

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina prin sistemul Stripe de procesare a platilor, care este implemntat la nivelul platformei noastre. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si criptate. Sistemul Stripe accepta pentru efectuarea tranzactiilor doar cardurile emise sub siglele Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron, atat carduri de credit, cat si de debit.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

 

Livrare in Romania prin Cargus

Costul cu transportul este de 25 lei, oriunde in Romania indiferent de locatie dar costul se modifica in functie de volumul comenzii.

Termen de livrare

Termenul de livrare pentru orice comanda este de 1-3 zile lucratoare de la data comenzii, dar poate varia pana la 7 zile lucratoare in functie de stocurile de la momentul comenzii.

Back to Top
0
    0
    Cos cumparaturi
    Nu ai niciun produs in cosInapoi la magazin

    Cauta produse

    Produsul a fost adaugat in cos